If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми 2.4 180 коня какво искаш И все пак гори по-малко от един ТС нали? Пък за чупене на дизеловия мотор, не мога да ти кажа защото съм ги нямал тия проблеми нито някой друг познат с JTD.
Хахх коравите JTD-та ,няма кола която да не се троши ,освен новата ,гаранционна !!! как беше до 3 години или 100 хиляди километра
П.П. гледания мотор никога няма да изпуши. Като видиш ,че ти хапва масълце сменяш там сегменти ,семерини и проверяваш здарвината на всичко което може да се строши и караш вече като луд
Дизела е муден, шумен, мръсен, тежък, с изнесен в ниските обороти макс. върт. момент, не е пъргав и си е авантюра да купуваш дизел на старо.
Първо дизела е много пъргав , (ако ти е "муден" слагаш чип) и става кат самолет, не е кой знае колко шумен, нз какво му е по-мръстното от бензина, вярно че е малко по-тежък ама к'во да се прави и е мн пъргав.
А с 2.0 ТС кат спеш на бензиностанцията освен многото литри бензин си купуваш и масло...
Първо дизела е много пъргав , (ако ти е "муден" слагаш чип) и става кат самолет, не е кой знае колко шумен, нз какво му е по-мръстното от бензина, вярно че е малко по-тежък ама к'во да се прави и е мн пъргав.
А с 2.0 ТС кат спеш на бензиностанцията освен многото литри бензин си купуваш и масло...
ЕЕе ти съвсем на трабанче го обърна хахаха
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Че харчи харчи само трябва да си признаете.
Колата пак няма забележки просто дизела е по добър има много мнения по този въпрос най-важното е как ще се поддържа и как ще се кара въпросната кола защото не може да я напънеш колкото може да вдигне и да караш така в продължение на 10-15 мин (ако издържи толкова) как няма да се прецака двг.
Е ми тогава предлагам да се направи нещо като таблица - бензин ; дизел , и всеки да има право да гласува по един път, и което събере повече ,, точки,, предлагам на колегата да се насочи към него...
Comment